+35 jaar jacht in Afrika

Jacht in Zuid-Afrika

A proud member of the International Professional Hunters Association

English   Deutsch   Français   Español   Português   Italiano   Polski   Pусский   Svenska

                      Over ons                     

 
Jaag met ons op Facebook Volg ons op Instagram We zijn hier op Google Maps
 
 
 
 

Jarandi Safaris opereert als een jagersoutfit, voornamelijk in de Oost-Kaapse regio van Zuid-Afrika. Wij opereren vanuit onze 10.000 hectare grote jachtlanch binnen 1½ uur rijden van Port Elizabeth. De ranch is gelegen in het Sarah Baartman District, vlak bij de N10 tot Cradock en ligt in het hart van het meest belonende jachtgebied van de Oost-Kaap. Ons jachtgebied van 4.000 ha is zonder interne omheining en er is GEEN selectieve genenfokkerij om exotische dieren en kleuren te produceren. Hoewel onze luxe lodge wordt gebruikt als basis, breidt Jarandi Safaris zijn jachtactiviteiten uit naar vele andere particuliere en nationale jachtconcessies in de regio. De concessies waar we op jagen overschrijden een totaal van 250.000 acres aan ongerepte jachtgebieden.

Het team

Andreas, een gediplomeerd professioneel jager, heeft meer dan 35 jaar jachtervaring, van de open Kalahari vlaktes in het noorden, tot het gebied met de hoogste soortendiversiteit, de Oostkaap in Zuid-Afrika. Hij is ook een geaccrediteerde toeristengids voor de Oost-, Noord-, West-Kaap & KwaZulu-Natal.       Linda is de lodge co-coördinator en chef-kok voor Jarandi Safaris. Ze heeft in de horeca gewerkt vanaf het moment dat ze de school verliet. Ze is geboren in de Karoo en is een boerenmeisje uit de omgeving. Ze zorgt voor al je behoeften en zorgt ervoor dat je nooit honger krijgt.
             
Leon heeft meer dan 30 jaar jachtervaring in de hele Oostkaap. Geboren en opgegroeid in een agrarische omgeving, weet hij alles van de jacht op wild. Hij staat bekend om zijn prettige persoonlijkheid. Klanten uit de hele wereld die op jacht gaan komen steeds weer terug.       Jason is geboren en getogen op een boerderij en is een gediplomeerd tracker en skinner. Hij werkt sinds 2006 als tracker en zijn kennis van het veld, de sporen en het gebied is waardevol voor de klanten.
             
         

Lisa is een boerenmeisje uit de omgeving en is geboren en getogen in de Karoo. Ze maakt deel uit van het huishoudingsteam. Ze helpt met de dagelijkse taken in de keuken, de schoonmaak en de wasserij.

             

 

         

 

             

 

  South African Hunters & Game Conservation Association  

 

S.A.H.G.C.A. Tourism & Hospitality

 

Copyright © 2000 - 2023 Jarandi.com. All rights reserved.