+35 års jakt i Afrika

Jakt i Sydafrika

A proud member of the International Professional Hunters Association

English   Deutsch   Français   Español   Português   Italiano   Nederlands   Polski   Pусский

                      Om oss                     

 
Jaga med oss på Facebook Följ oss på Instagram Vi är här på Google Maps
 
 
 
 

Jarandi Safaris är ett tyskt jaktföretag som huvudsakligen verkar i Östra Kapprovinsen i Sydafrika. Boendet på den 24.000 hektar stora gården ligger inom 1½ timmes bilresa på N2 från Port Elizabeth till Makhanda, mitt i Sarah Baartman-distriktet, i hjärtat av ett givande jaktområde i Östra Kapprovinsen. Vår 24.000 hektar stora jaktmark har inga inre stängsel och det finns ingen selektiv genetisk avel för att producera exotiska djur och färger. Lodgerna fungerar som inkvarteringsbas och vår jaktverksamhet i regionen sträcker sig till privata och nationella jaktkoncessioner på mer än 100.000 hektar.

Teamet

Andreas kom 1984 från Tyskland till Sydafrika och har mer än 40 års jakterfarenhet från den öppna Kalahari öknen i norr, till de mest artrika områden i Eastern Cape i Sydafrika. Han är också en ackrediterad Turistguide för östra, norra, västra Kap & KwaZulu-Natal.        
             
Leon har mer än 30 års jakterfarenhet i hela Östra Kapprovinsen. Född & uppvuxen i jordbruks miljö, han vet i princip allt som finns att veta om jakten . Han är väldigt känd för sin trevliga personlighet. Jaktkunder från hela världen återvänder gång på gång.        
             
           

 

             

 

         

 

             

 

  South African Hunters & Game Conservation Association  

 

S.A.H.G.C.A. Tourism & Hospitality

 

Copyright © 2000 - 2024 Jarandi.com. All rights reserved.