+35 års jakt i Afrika

Jakt i Sydafrika

A proud member of the International Professional Hunters Association

English   Deutsch   Français   Español   Português   Italiano   Nederlands   Polski   Pусский

                      Om oss                     

 
Jaga med oss på Facebook Följ oss på Instagram Vi är här på Google Maps
 
 
 
 

Jarandi Safaris är en turist arrangör, främst i Eastern Cape regionen i Sydafrika. Jarandi startas från deras loge. Som nås efter ca 2 timmars körning med bil från Port Elizabeth. Logen finns i Grahamstown område strax utanför N105 till Cradock och ligger i hjärtat av Eastern Cape´s mest givande jaktområden. Även om våra logder används som bas, så arbetar vi med andra privatägda och nationella jaktmarker i regionen. Där vi jagar finns det över 100,000 hektar orörda jaktmarker.

Teamet

Andreas kom 1984 från Tyskland till Sydafrika och har mer än 35 års jakterfarenhet från den öppna Kalahari öknen i norr, till de mest artrika områden i Eastern Cape i Sydafrika. Han är också en ackrediterad Turistguide för östra, norra, västra Kap & KwaZulu-Natal.       Linda är logens koordinator och kock för Jarandi Safaris. Hon har arbetat inom besöksnäringen från det hon lämnade skolan. Hon föddes i Karoo och är en flicka från området. Hon kommer att se efter alla dina behov och ser till att du aldrig går hungrig.
             
Leon har mer än 30 års jakterfarenhet i hela Östra Kapprovinsen. Född & uppvuxen i jordbruks miljö, han vet i princip allt som finns att veta om jakten . Han är väldigt känd för sin trevliga personlighet. Jaktkunder från hela världen återvänder gång på gång.       Jason är född och uppvuxen i Karoo och är en kvalificerad tracker och Skinner. Han har arbetat som en tracker sedan 2006 och hans kunskap om grässlättsspår och området är värdefullt för kunderna.
             
         

Lisa är en flicka från området och är född och uppvuxen i Karoo. Hon är en del av hushållning laget. Hon hjälper till med de dagliga uppgifterna i matlagning, städning och tvätt.

             

 

         

 

             

 

  South African Hunters & Game Conservation Association  

 

S.A.H.G.C.A. Tourism & Hospitality

 

Copyright © 2000 - 2023 Jarandi.com. All rights reserved.